Els millors destins d’Erasmus a la península ibèrica

A Europa, gràcies al programa Erasmus, milers d’estudiants han pogut estudiar al llarg del territori, experimentant una altra forma de vida i coneixent gent de tot el món. D’aquesta forma, els estudiants podrien viure una immersió cultural en un altre país d’Europa, aprenent l’idioma local i forma de vida, reforçant així la comunitat i sentiment europeus.

residencia-sarria_extra-cat_1

Des del passat any 2014 les ajudes Erasmus s’han ampliat, un fet que millora les possibilitats dels estudiants per desplaçar-se durant un temps fora de la seva ciutat i per estudiar en les millors universitats europees. De fet a la península trobem alguns dels destins Erasmus preferits pels alumnes europeus:

Barcelona, la ciutat modernista

És una de les ciutats més visitades pels estudiants universitaris i de les que guarden un millor record. Per la seva coneguda marca internacional, la seva meravellosa arquitectura modernista, la seva efervescent vida cultural i nocturna, les seves platges i la seva gran oferta educativa per a universitaris a la ciutat comtal no para de rebre estudiants Erasmus. La majoria dels quals sol optar per allotjar-se en col·legis majors de Barcelona i rodalies, a causa que les seves estades es troben entre els sis i dotze mesos.

La vella Lisboa

Una ciutat plena d’encant que tenim molt a prop de casa nostra, i també una de les més visitades pels estudiants d’Erasmus. Aquesta ciutat ofereix tot el que un universitari pot necessitar durant els seus anys de carrera. Una ciutat molt inspiradora, ideal per trobar-se a si mateix i per perdre’s en els seus carrerons.

Comunitat d’Andalusia

La regió del sud d’Espanya és una de les destinacions més triats entre els estudiants Erasmus de tot Europa. Principalment per Granada, Sevilla i Còrdova, en aquest ordre. En tractar-se d’un dels racons més càlids i assolellats d’Europa, amb una coneguda tradició de tapes i festes, pocs són els estudiants europeus que deixen escapar aquesta oportunitat.

Deja una respuesta